Marow na mizine? Svojich zverencov poslal tancovať na ulicu za peniaze!

Tanečníci si museli zarobiť na obed.

Marow pozval svojich štyroch tanečníkov Spunkeyho, Hrušku, T-BoyaBranuonea po náročnom workshope na zaslúžený obed do drahej reštaurácie. Chlapci si povyberali tie najvyberanejšie chody z luxusného menu, no keď prišiel účet, zostali všetci prekvapení. Marow po nich totiž chcel, aby si za seba zaplatili. „V tanečnej skupine je taký zvyk, že nováčik platí obed,“ vyhlásil.

Jeho chalani však pri sebe nemali žiadne peniaze a ani nečakali, že ich budú potrebovať. „Marow predsa pozýval,“ sťažoval sa Hruška. Tvrdý vodca gangu trval na svojom – zaplatiť musia oni. Účet sa vyšplhal takmer na 100 eur a chalani vedeli, že drobné, čo nájdu po vreckách, im nebudú stačiť. Rozhodli sa nakoniec pre starú známu hru kameň-papier-nožnice, vďaka ktorej skončila celá vina iba na Spunkeym.

Ten si to namieril do neďalekého bratislavského podchodu, kde sa so stereom v ruke a svojimi rýchlymi nohami rozhodol zabojovať o priazeň okoloidúcich v nádeji, že mu prihodia čosi do klobúka. Nedarilo sa mu a vytúžený cieľ, čiže suma, ktorá by pokryla celý účet v drahej reštaurácii, bol nedosiahnuteľný. Vtedy sa však k nemu pridali jeho taneční súperi aj samotný Marow a spolu sa im podarilo vytancovať dosť na to, aby za seba zaplatili.

Nenechajte si ujsť veľké finále Move Up už v piatok o 20:30 na PLUS!