Branuone po booth campe Lil´Phila: Bolo to husté jak prasa!

Tanečník si svoj postup do finále Move Up vypotil.

Branuone síce nepostúpil zo svojho gangu, no podarilo sa mu zažiariť v booth campe celosvetovo úspešného tanečníka Lil´Phila. „Hľadám niekoho, kto má vášeň a hlad po tanci, lebo dnes je hip hop veľmi populárny a veľa ľudí chce tancovať iba preto,“ vyhlásil Lil´Phil tesne pred začiatkom svojho booth campu.

„Bola to makačka, nebolo to len tak, fakt som sa brutálne zapotil. Konkurencia bola veľká, každý jeden z nich bol brutálny. Chalani aj baby, husté jak prasa!“  zhodnotil Branuone boothcamp Lill´Phila tesne po jeho vyvrcholení. Braňovi sa podarilo najlepšie naučiť sa a zvládnuť náročnú choreografiu: „Myslím, že Lill´Phila som zaujal najviac svojou flexibilnosťou, venujem sa veľa štýlom a rád sa učím nové veci.“

Branuone sa stal tanečníkom druhých šancí. Ani do semifinále z kastingov nepostúpil priamo, ale vyhral battle. „Páči sa mi, že som si to musel vybojovať,“ skonštatoval. Sú však preto jeho šance na výhru vo finále menšie ako šance tých, ktorí zaujali porotcov a mentorov z The Pastels? Ani sám Braňo nečaká, že vyhrá. „Môj favorit je Spunkey,“ prezrádza. Ako to nakoniec dopadne? Dozviete sa vo finále Move Up už v piatok o 20:30 na PLUS!