Finalistka Lussi: Divoká karta je len chvostík súťaže...

Lussi tvrdí, že nemá šancu vyhrať.

Po tom, ako prebehol booth camp Lill´Phila, zostávajúci semifinalisti, ktorým sa nepodarilo postúpiť, mali pocit, že ich sen o výhre v Move Up sú už stratené. No vtedy prišla na rad Divoká karta a vybraní finalisti mali príležitosť zvoliť si ešte jedného z jedenástich neúspešných kandidátov. Z hlasovania nakoniec vzišla siedma finalistka a držiteľka Divokej karty – Lussi.

Tanečnica, ktorá si zahrala aj v klipe Kanyeho Westa, si takmer siahla na postup aj v booth campe: „Vo work shope Lill´Phila sme skončili dvaja. Bola som strašne unavená, makala som z posledných síl a on si vybral Braňa. Keď som dotancovala, tisli sa mi slzy do očí.“ Lussi sa už po postupe z Divokej karty plaču neubránila. „To je tým vyčerpaním, nejde o ten postup, nevadilo by mi, že som vypadla,“ tvrdila utierajúc si začervenané oči.

Svoje šance na výhru žiaľ nevidí ružovo: „Divoká karta je taký ten posledný chvostík a tak sa aj cítim. Veľké šance vo finále nemám. Ale môže sa to zmeniť, môže sa stať, že prekvapím.“ Lussi sa rozhodla vsadiť na svoje silné stránky a pokúsi sa s nimi zabojovať: „Mám feeling pre hudbu. Netancujem iba roboticky, mám svoj štýl a som originálna. Ale v technike pokrivkávam. Preto som nepostúpila zo svojej skupiny.“

Ako sa bude dariť Lussi? Sledujte Move Up dnes o 20:30 na PLUS!