PLUS TATRAN súťaž

Dar lásky pre rodičov: Novinka od TATRAN-u zničí všetky pochybnosti o výchove!

Vyhrajte ju v našej súťaži.
Každý rodič sa občas pýta sám seba, či pre svoje deti robí naozaj to najlepšie, či ich dobre pripravuje na život a vzťahy, či im vhodným spôsobom prejavuje lásku. Odpoveď na všetky pochybnosti a otázky prináša aktuálna novinka vydavateľstva TATRAN, kniha Dar lásky pre rodičov.

Cieľom tejto knihy je pomôcť zaneprázdneným mamám a otcom naplno ľúbiť svoje deti, tešiť sa z nich a zároveň ich sprevádzať všetkými obdobiami života. Ponúka štyridsaťdňový program, prostredníctvom ktorého môžu rodičia získať svieže impulzy a začať vnímať svoje deti a vzťahy s nimi v novom svetle. Povzbudivé myšlienky a rady autorov sa opierajú o múdrosť citátov z Biblie, a tak ponúkajú nielen ľudský, ale aj duchovný pohľad na výchovu v láske a pre Lásku.

Vy môžete túto knižnú novinku získať v našej súťaži, stačí zodpovedať našu otázku, ktorá znie: Ktorý deň v týždni vysielame premiéru amerického seriálu Walking Dead na PLUS? Odpovede posielajte spolu s kontaktnými údajmi na sutaz@joj.sk! Do predmetu nezabudnite uviesť heslo TATRAN.