Elitní agenti pokope v luxusnom dome: Seriál Graceland vychádza zo skutočných udalostí

Nenechajte si ho ujsť!

Po drogovej razii zabavila americká vláda luxusnú nehnuteľnosť na bližšie neurčenej pláži v južnej Kalifornii a prestavala ju na pôsobisko pre špičkových tajných agentov z FBI, protidrogového úradu DEA a colnej stráže. Príbehy seriálu Graceland vychádzajú zo skutočných udalostí spojených s touto základňou.

Mike Warren, premiant medzi absolventmi akadémie FBI, sa po skončení výcviku tešil na prestížny post vo Washingtone. Pre zranenie dôležitého agenta však nastane zmena plánu a niekto z vyšších miest ho prevelí do Gracelandu, pôsobiska pre elitných tajných agentov z FBI, protidrogového úradu DEA a colnej stráže v južnej Kalifornii. Veliteľ Paul Briggs ani jeho kolegovia nie sú príchodom nováčika nadšení. Netušia, že Warrenova misia má viacero cieľov a jeden z nich im môže poriadne skomplikovať život, dokonca ho aj zničiť.

Warren totiž nemá len pomáhať v boji proti zločinu, ale aj tajne monitorovať svojho šéfa Paula Briggsa, legendárneho agenta s početnými zásluhami, ktorý je v súčasnosti podozrivý z nezákonných aktivít. Warrenovou úlohou je tajne ho sledovať, zbierať dôkazy a odhaliť pravdu. Začína spoznávať, že život v utajení prináša mnoho nepredvídateľných komplikácií, problémov a neriešiteľných morálnych dilem. Seriál Graceland vás bude držať v napätí od začiatku do konca. Dnes na PLUSke môžete sledovať jeho druhú premiérovú časť o 23:10!