Admirál 1

Sledujte najväčší ruský film súčasnosti!

Film Admirál patrí medzi najdrahšie a najväčšie ruské snímky všetkých čias.

Veľkoryso pojatý vojnový epos patrí medzi najdrahšie a divácky najúspešnejšie ruské filmy. Príbeh osudovej lásky viceadmirála Alexandra Vasiljeviča Kolčaka a krásnej Anny Vasiljevny Timirjovovej na pozadí veľkých dejín pripomína pojatím a koncepciou legendárne veľkofilmy, akými boli Doktor Živago či Pearl Harbour. Príbeh ich veľkej lásky sa pretína s jednou z najdôležitejších a najtragickejších udalostí ruskej histórie.

Hádam po prvý raz v ruskej (respektíve sovietskej) histórii za zrodil film, v ktorom nie sú príslušníci vyšších tried a cárski dôstojníci vykreslení ako jednoznačnú nepriatelia a lumpi, ale práve naopak, ako trpitelia a hrdinovia. Snímka Andreja Kravčuka ukazuje aj všetky kruté detaily jedného z najdramatickejších a najtragickejších období v ruskej histórii.

Film Admirál patrí medzi najdrahšie a najväčšie ruské filmové projekty všetkých čias. Sympatický hrdina, veľkolepé bojové scény, krásna žena, osudová láska a dobové kulisy sú namiešané v pomere, aby uspokojili všetkých divákov aj diváčky. V komparze si zahrali desaťtisíce príslušníkov armády a vďaka nim vznikli neopakovateľné veľkolepé vojnové scény. Rekordy lámal  aj v kinách, keď si diváci len v Rusku kúpili vstupenky za takmer 35 miliónov dolárov. Rovnaký filmový produkčný tím, aký sa podieľal na vzniku ďalších východných trhákov Nočná hliadka a Denná hliadka, dokázal z návratu ku skutočnej historickej udalosti vyrobiť filmový zážitok nie náhodou porovnávaný s legendárnym Titanikom.

Admirál dnes o 20:30 na PLUS!