Bratislavafilm

Tento film dostal Zuzanu Fialovú do problémov!

Kontroverzné zábery, na ktorých herečka údajne užíva kokaín, však neboli v skutočnosti z jej súkromia!

Niekoľko mesiacov pred uvedením snímky Bratislavafilm do kín obleteli slovenské médiá fotografie Zuzany Fialovej, na ktorých užíva neznámy biely prášok. Spolu s nimi sa začalo šíriť podozrenie, že je závislá na kokaíne. Herečka vtedy tieto fámy poprela s tvrdením, že sa jedná o zábery z filmu. Nikto jej však neveril, až kým sa Bratislavafilm nedostal do kín...

V tomto filme sa naozaj nachádza scéna, v ktorej Zuzana Fialová predstiera, že „šňupe“ biely prášok, ktorý v skutočnosti nie je nebezpečnou drogou.  Neprajníci však aj potom pokračovali v klebetách a tvrdili, že sa fotky nezhodujú so zábermi s filmu. Táto nezrovnalosť sa však dá ľahko vysvetliť – keďže sa nejedná o zábery z filmu, ale o snímky, ktoré vtedy urobil niekto na mieste.

Iní skonštatovali, že sa jedná o dobre premyslenú propagáciu filmu, ktorému by sa inak nedostalo veľa pozornosti v médiách aj napriek tomu, že okrem Zuzany Fialovej tam hrajú iné známe tváre ako Jozef Króner alebo Peter Batthyány. To sa aj podarilo, Bratislavafilm sa stal najúspešnejším nezávislým slovenským filmom !

Nenechajte si ujsť Bratislavafilm dnes o 23:10 na PLUS!