Súťaž s Tatranom Profesionáli

Súťaž s vydavateľstvom TATRAN: Zvezte sa na Veľkej vlne!

Ponúkame vám príbeh od Alice Bartkovej!

Rodinné zväzky sú v mladosti často natoľko ťaživé, že ich skutočnú hodnotu oceníme až vtedy, keď sa zmietame v samote a túžime po blízkosti. Touto myšlienkou sa zaoberá knižný titul, ktorý môžete vyhrať, ak sa zapojíte do našej súťaže! Konkrétne sa jedná o knihu Veľká vlna od Alice Bartkovej. Prináša príbeh Terezy, ktorá sa venuje nebezpečnej a hlavne nelegálnej práci – vymáha peniaze od ľudí, ktorí k nim prišli nesprávnym spôsobom a snaží sa dosiahnuť, aby ich vrátili na účty jej klientov.

Práve tento aktuálny titul vám ponúkame tento týždeň v deviatom kole súťaže s vydavateľstvom TATRAN. Ak ho chcete získať, stačí správne zodpovedať na súťažnú otázku, ktorá tentoraz nie je vedomostná. Chceme vedieť: Kto je vaším obľúbencom spomedzi postáv seriálu Profesionáli? Radi by sme počuli nielen meno vášho favorita, ale aj dôvod, ktorým si vás získal.

Odpovede posielajte spolu s vašimi kontaktnými údajmi (meno a adresa) na email sutaz@joj.sk. Do predmetu uveďte heslo TATRAN. Zapojiť sa môžete do konca tohto týždňa.