Sylvester Stallone

Kauza steroidy: Sylvester Stallone môže skončiť vo väzení!

Predstaviteľ drsných silákov čelí škandálu za užívanie steroidov.

Sylvester Stallone podľa všetkého používa na pestovanie svojich svalov nepovolené rastové hormóny. Bezpečnostné zložky ho zadržali v roku 2007 na austrálskom letisku, kam priletel, aby u protinožcov propagoval na premiére svoj ​​nový film Rocky Balboa. Röntgenové lúče v jeho batožine objavili fľaštičky s nepovolenou látkou, kvôli ktorej musel stráviť hollywoodsky svalovec niekoľko hodín na polícii a premiérové ​​premietanie zmeškal.

Tri dni po Stalloneho návšteve polícia prehľadala aj jeho hotelovú izbu a súkromné ​​lietadlo, ktorým sa herec prepravoval. Podľa vyšetrovateľa Richarda Janeczko boli látky zakázané v Austrálii u Stalloneho skutočne objavené, ale jeho úrad odmieta vydať akékoľvek podrobnosti o zložení týchto preparátov.

Podľa austrálskych zákonov hrozí hollywoodskemu hercovi za nedovolené držanie steroidov a rastových hormónov pokuta dosahujúce v prepočte zhruba 80 000,- eur a až päťročné väzenie. Doteraz sa však táto kauza neuzavrela a otázkou je, či sa vôbec niekedy uzavrie.

Nenechajte si ujsť legendárny film ROCKY II. o 20:30 na PLUSke!