Akty X sa vracajú už o dva týždne: Na PLUSke iba dva dni po premiére v Amerike!

Dokonca s dabingom.

Už v roku 1993, kedy sa seriál Akty X dostal prvýkrát na televízne obrazovky, sa stal fenoménom. Vo vysielaní vydržal celých deväť sérii, čo je už úctyhodná doba. V prepočte na časti to znamená spolu 202 epizód. Medzitým sa dočkal aj dvoch filmových spracovaní, ktoré sa dostali do kín. Najprv ešte počas vysielania v roku 1998 a druhýkrát v roku 2008, šesť rokov po skončení seriálu v roku 2002. Tento rok v januári sa vracia v novej podobe – vo forme minisérie, ktorá sa celkovo dočká šiestich časti. V amerike štartujú v nedeľu 24. januára a krátko na to ich uvidíte aj u nás na Slovensku.

Televízia PLUS bude vysielať premiérovú epizódu minisérie Aktov X v stredu 27. januára o 20:35, iba dva dni po americkej premiére. Potešíme vás dvojnásobne, pretože seriál bude nielen expresne vysielaný u nás, ale dočká sa aj slovenského dabingu.

Fanúšikovia seriálu majú od návratu veľké očakávania, pretože na nových epizódach pracuje pôvodný tvorca šou, scenárista a režisér Chris Carter. David DuchovnyGillian Anderson, predstavitelia agentov Muldera a Scullyovej, sú už asi samozrejmosťou. Témy seriálu  výrazne ovplyvnia súčasné spoločenské problémy ako otázka súkromia a virtuálneho špehovania v modernej dobe.

Sledujte Akty X na PLUSke od stredy 27. januára o 20:35 iba 2 dni po americkej premiére!