Prácu v Laky Royal dostanú len tí najlepší: Takto vyzerá konkurz na TOP barberov!

Dnes sa v Laky Royal zoznámime nielen s novými priestormi rovnomenného barbershopu v Bratislave, ale aj s novým tímom, ktorý sa bude práve v tomto priestore starať o maximálnu spokojnosť zákazníkov.

Na obrazovkách PLUSky vysielame každú sobotu večer novú barberskú šou z prostredia českých a slovenských holičov. Laky Royal a jeho barberi vás zavedú do neuveriteľného sveta novej vlny tohto remesla. Prvá epizóda začala priamo v Lakyho pražskom salóne. No už v tej dnešnej sa presunieme do Brna, kde bude prebiehať konkurz na holičov novej bratislavskej pobočky Laky Royal. Popritom tiež budeme sledovať aj zrod tohto nového barbershopu na Vajnorskej ulici v Bratislave, ktorý je už medzičasom etablovaný a teší sa obrovskému záujmu zákazníkov. Na brnenský konkurz prišli desiatky uchádzačov nielen zo Slovenska, ale dokonca aj z Česka.

​Okrem samotného Lakyho si bude v rámci poroty vyberať tých najlepších adeptov aj spolumajiteľ Oktagonu Pavol Neruda a vlastník prvého českého salónu v Česku Tomáš Kožišek. Posledné spomínané meno má o najlepšom barberovi jasnú predstavu: "Vidíš ich, ako sa k tomu postavia, ako stoja, kto sa ako hrbí, ako komunikujú so zákazníkom a podobne. Všetko ostatné ich naučí život." Na to, aby sa z vás stal najlepší barber na svete, sa podľa poroty teda rozhodne nemusíte narodiť s nožničkami v ruke. "Vedel-nevedel, mne to je jedno. Ide o to, že to chce a ja mu ukážem ten správny smer života," hovorí Laky. Už dnes tak spoznáme nový zohratý tím barberov, ktorý sa postará o maximálnu spokojnosť bratislavských zákazníkov. 

Sledujte šou Laky Royal dnes o 20:05 na PLUSke!

Tagy: Reza Givili