Obrovské prekvapenie pre Lakyho: Do jeho barbershopu prichádza ženská posila!

V Laky Royal dnes nastane výmena stráží. Vincent sa náhle rozhodne odísť z barbershopu a v nečakanej chvíli sa objaví nová ženská posila. Ako na ňu zareaguje samotný Laky? Prijme ju do tímu?

Na obrazovkách PLUSky vysielame každú sobotu večer barberskú šou z prostredia českých a slovenských holičov. Laky Royal a jeho barberi vás zavedú do neuveriteľného sveta novej vlny tohto remesla. Chalani už naplno zarezávajú v novej bratislavskej pobočke Laky Royal na Vajnorskej ulici. Ich šéf Laky vymýšľa neustále nové nápady, aby sa tak tím Laky Royal na míle odlíšil od svojej konkurencie široko-ďaleko. Dobré meno tohto nového salónu sa rozšírilo rýchlosťou blesku po celej Bratislave i okolí. Minule však došlo k poriadnemu konfliktu medzi Rézom a Vincentom počas tréningu na korčuliach. Obaja sa pohádali ako dva kohúty, až si s nimi musel vážne pokecať ich šéf Laky. Ten už viac nechce podobné hádky vidieť. A zrejme ani neuvidí. Vincent sa totiž rozhodol, že to celé zabalí, nasadol do auta a odišiel preč. Bez rozlúčenia a zrejme nadobro.

Laky Royal - Diana sa okamžite pustila do práce Laky Royal - Diana sa okamžite pustila do práce Zdroj: TV JOJ

​Laky zvolil za vedúceho Bala a následne odišiel do Opavy do detského domova, v ktorom vyrastal. Chalani si tak museli pod vedením Bala poradiť sami. Ako blesk z jasného neba sa neskôr vo dverách objavila mladá žena, ktorá im prezradila, že sa prišla uchádzať o miesto v tíme Laky Royal. Všetci boli spočiatku prekvapení, no Diane dali okamžite šancu. Sama síce prezradila, že skúsenosti má len minimálne, no chuť učiť sa nové veci a byť najlepšou barberkou o to väčšiu. Chopila sa teda šance, zobrala do ruky strojček a ukázala, čo je v nej. Čo povedia na jej výkon chalani a čo samotný Laky po tom, čo sa vráti z Opavy? Bude mať Laky Royal novú posilu? Viac uvidíte vo videu HORE a dnes večer v Laky Royal na PLUSke!

Sledujte barberskú šou Laky Royal dnes o 20:05 na PLUSke!​