V Move Up musel chodiť po riti! Ako jediný to aj zvládol!

Porotcovia hľadali majstra v „chodení po riti“.

Keď Friky vstúpil na pódium tanečnej šou Move Up!, porotcovia si z neho začali uťahovať. „Ty si bol v  ZOO?“ spustil Marow a vzápätí to aj vysvetlil nechápajúcemu súťažiacemu: „Ta slonica tuším oblizla hore.“ Narážal pritom na jeho módny účes. S podobným štýlom sa odprezentoval pred ním aj semifinalista Majland, ten si však rovnaké narážky neodniesol.

„Budeš si dávať nohu za hlavu?“ chcel vedieť Legolas vzápätí. Friky mu to sľúbil a čo sľúbil, aj splnil. Mladý tanečník s extravagantným účesom si nielenže dokázal dať nohu za hlavu, ale sa v takejto pokrútenej pozícii dokázal aj pohybovať po pódiu. To celé mal však samozrejme v pláne skôr, ako mu to Pastelky nakázali.

„Už som to povedal asi trom a ty jediný si to dokázal, takže máš za to u mňa plus,“ pochválil ho Marow. Našim náročným porotcom to však nestačilo: „Vedel by si si dať za hlavu aj obe nohy a ísť po riti?“ Friky sa nenechal zaskočiť a okamžite reagoval: „Nemalo by to byť také ťažké.“ Vtedy ho zastavili. „Nie teraz, musíš si to najskôr vyskúšať, aby to nebolo faux pas!“

Nacvičí si Friky túto techniku a predvedie ju v battleoch? Uvidíte už v piatok o 20:30 na PLUS v Move Up!