Marow sa zamiloval: Na posledný kasting príde aj Jennifer Lopez!

V Move Up! bude v piatok poriadne iskriť!

Šiesta epizóda tanečnej šou Move Up bude kombinovaná – prvá polovica bude venovaná tradičnému kastingu a druhá zasa battleom. Zatiaľ čo v kastingu sa môžete tešiť ešte na niekoľko nových tvárí, ktoré môžu doplniť semifinálovú zostavu, v battleoch sa predvedú tanečníci, ktorí sa objavili v predchádzajúcich častiach. Tí zabojujú o posledné dve semifinálové miesta.

Medzi novými tvárami sa objaví aj tanečnica, ktorá sa nápadne ponáša na latinskoamerickú divu Jennifer Lopez. Podobnosť je až taká výrazná, že z fotografie by ste si ich museli ľahko pomýliť. Okrem vzhľadu ich spája aj vzťah k latino hudbe. „Jennifer Lopez je môj vzor a môj najväčší sen je vystupovať s ňou,“ prezradí o sebe Simona Horvátová. „Ty si však krajšia,“ poteší ju komplimentom jeden z porotcov.

Najviac však zapôsobila na Marowa. „Marow prestal rozprávať. Počkaj, utriem ti slinku? On sa asi zamiloval!“ uťahoval si z neho pobavený Legolas. „To nejde tak rýchlo,“ obhajovala ho Simona. Chalani však svojho kamaráta poznajú oveľa lepšie: „V jeho prípade to ide!“ Marow sa skutočne nevedel na Simonino vystúpenie vynadívať. Chcete vedieť, ako to dopadlo? Sledujte Move Up! v piatok o 20:30 na PLUS!