V Move Up vznikajú gangy a bojujú proti sebe! Kto sa spojil s Marowom?

Ako si porotcovia rozdelili semifinalistov?

Marow si do svojho gangu počas kastingov tanečnej šou Move Up vyberal predovšetkým hip hoperov, bez ohľadu na to, či sa venovali old schol alebo new schol. Nakoniec skončil s touto zostavou: Miroslav „Spunkey“ Balogh, Maroš „Pierceboy“ Hrušovský, Tomáš „T-Boy“ DrafiBraňo „Branuone“ Bašista.

„Vybral som si tanečníkov, ktorí sú mi blízky, lebo sú freestyleri. Ja som underground, aj keď netancujem len underground, ale na tomto som vyrastal a stále si držím tú líniu, že tancujem aj tam, aj tam – aj na pódiu na Misske, aj na battleoch,“ zdôvodňuje Marow svoju voľbu.

Medzi samými chalanmi už má jasného favorita: „Najlepší je zatiaľ Spunkey.“ Ale vždy vtipný porotca vzápätí dodáva, že ani jeho favorit to nemá vyhraté: „Všetko sa môže zmeniť. Ostatní môžu stále prekvapiť. Ako Branuone prekvapil na battleoch, tak môže T-Boy prekvapiť na workshope.“ Porotca a teraz už aj mentor pozná slabosti a silné stránky svojich zverencov: „T-Boy má problém ísť na zem a robiť triky, čo je moja silná stránka. Spunkey, Braňo a Hruška sú bývalí b-boyi ako aj ja, čo je výhoda.“

Nenechajte si ujsť semifinále tanečnej šou Move Up už v piatok o 20:30 na PLUS!