Tony o svojom gangu: ESI je bojovník, Majland je šoumen!

Ktorý tanečník si najviac získa svojho mentora?

Tony zastupuje v The Pastels B-boying a Breaking a presne podľa toho si vyberal aj tanečníkov do svojho gangu. Spomedzi sedemnástich semifinalistov tanečnej šou Move Up pri ňom skončili: Roman „ESI“ Takács, Ronald „Bravo“ AndělMarián „Majland“ Poľa. Všetkých spája rovnaký tanečný štýl, sú to B-boyi. „Vybral som si ich preto, lebo si viem najlepšie predstaviť, že by som s nimi tancoval,“ zdôvodnil svoju voľbu Tony.

„Páči sa mi na nich, že sa nezaoberajú trikmi ani powerom, ale sú skôr styleri. Majú svoj štýl a sú veľmi taneční, tanečnejší, než iní B-boyi,“ hodnotí svojich zverencov. „Esi je bojovník, to ukázal aj na kastingu, keď bol chorý a aj tak si to dával stále,“ vyjadruje sa bližšie k tanečníkovi, ktorého pred súťažou poznal aj osobne.

„Bravo je mladý, ale vytancovaný. Majland je šoumen, som zvedavý, čo zo seba ešte vytiahne. Snáď si nevybúchal všetky esá na kastingu,“ dodáva porotca, ktorý tvrdí, že dobrý tanečník musí predovšetkým tancovať zo srdca: „Musí sa snažiť a musí predviesť, že vie makať, lebo tanec je drina a postup si musia zaslúžiť.“ Ktorý z Tonyho zverencov sa bude v semifinále snažiť najviac a postúpi do veľkého finále? Nenechajte si ujsť Move Up v piatok o 20:30 na PLUS!