Johnnyho gang: Fešák Genci je v nevýhode, skúsená Vika sa drží vo vedení

Iba jeden contemorary tanečník sa dostane do finále!

Johnny je jediným reprezentantom contemporary tanca medzi členmi skupiny The Pastels, a preto všetci contemporaristi prešli z kastingov Move Up priamo do jeho gangu. Konkrétne sa medzi najlepších prebojovali: Martina Chválová, Genci „Genc“ BerishaViera „Vika“ Kozáková.

Spomedzi tejto trojice Johnny doposiaľ poznal iba Viku: „Sme malá tanečná scéna a ona sa na nej pohybuje dlhšie. Všímal som si, čomu sa venuje a som rád, že sa prihlásila do súťaže.“ Vika urobila najväčší dojem aj na kastingu – stala sa povestnou čerešničkou na torte a postúpila ako posledná priama semifinalistka.

To však neznamená, že jej ostatní dvaja súperi nemajú proti nej šancu. „O Martine viem len to, že je absolventka tanečného gymnázia. Ale páčilo sa mi, že na kastingu nepredviedla melancholickú choreografiu, ako je pre contemporary zvykom, ale zvolila si pozitívnu hudbu,“ hodnotí Vikinu súperku Johnny. Genci si ho zasa získal niečím iným: „Vie robiť dobré choreografie. Je veľmi disponovaný, tanečne má čo ponúknuť, má veľa trikov vo svojej kartotéke.“

„Ešte nie som rozhodnutý o tom, koho posuniem do finále. Všetko sa rozhodne na tréningu,“ dodáva Johnny. Sledujte semifinále Move Up zajtra o 20:30 na PLUS!