Danterovmu gangu dominujú tri krásne ženy: Toho chalaniska „spapajú“!

Má jediný muž šancu v tvrdej konkurencii?

Danter sa venuje hip hopu a jeho tanečnými štýlmi sú street jazz a street funk. Do jeho gangu si zvolil štvoricu Lucia „Lussi“ Šenková, Zuzana „Kaduk“ Kaduková, Sabina „Miss Bibi“ Škodová a Adam Kmeť. Lussi sme vám predstavili ako baletku z video filmu rapera Kanye Westa, Kaduk tancuje s „talentovými“ babami z Ladylicious, Bibi sa predstavila aj v tejto sérii ČSMT spolu s partnerom T-Boyom a Adam, sympatický koniar, sa predviedol aj ako dokonalý tanečný nástupca Justina Timberlakea.

„Všetky tri ženy v mojom tíme sú odlišné nie len vizuálne, ale aj zásobou prvkov a technikou,“ hodnotí svoj gang Danter a takmer pri tom zabúda na jediného muža v svojom tíme: „Tento típek sa venuje peknému, estetickému tancovaniu v štýle Martina Kudelku a Justina Timberlakea.“ Najväčšie šance spomedzi tejto štvorice má Zuzana Kaduková: „Zuzka je z nich najuniverzálnejší tanečník, zvláda hip hop, contemporary, jazz, modernu a kedysi robila aj disco.“

Ani jeden to však nemá vyhraté, semifinále bude náročné pre všetkých štyroch: „Budem ich viesť svojou, striktnejšou cestou. Bude to skôr o prejave, výraze a technike – minimalistickej, ale zároveň dynamickej. Uvidíme, čo to dá. Tri ženy to majú vyrovnané, chalanisko to bude mať ťažké, lebo ho spapajú!“ Sledujte Move Up už v piatok o 20:30 na PLUS!