Lego proti sebe postavil frajerov: Postúpi Zuzka alebo Dexter?

V piatom gangu bude dusno!

Legolas v tanečnej skupine The Pastels reprezentuje B-boying a patrí k najlepším B-boyom na Slovensku. Práve preto si aj do svojho gangu vybral samých B-boyov. Konkrétne si na kastingu miesto pod ním v semifinále vybojovali Zuzka Hanusová, Igor „Iggyboy“ KalistrovRoman „Dexter“ Šamudovský. V jeho zostave je aj náš zamilovaný párik, ktorý zažiaril na kastingoch.

Teraz budú musieť zabojovať proti sebe o jediné miesto vo finále z Legovej zostavy. Lego má ale iného favorita: „Najväčšiu šancu má zatiaľ Iggy, lebo zvláda akrobaciu, powermoves aj footwork.“ Nič však ešte nie je stratené, každý z trojice ho zaujal na kastingoch niečím iným: „Zaujali ma, lebo majú za sebou nejaké battle a skúsenosti. Bolo to vidieť na trikoch, ktoré používali."

Lego svojich zverencov zhodnotil aj jednotlivo: "Iggy ma zaujal svojím prejavom a akrobaciou. Dexter je veľmi čistý, ladný a technický a Zuzka je B-girl, takže je to také okorenenie a je najlepšia na Slovensku.“ Kto z nich nakoniec uspeje a prebojuje sa do finále? Bude súboj zamilovaného páru dôvod na hádku, alebo budú držať spolu proti Iggyboyovi? Nenechajte si ujsť napínavú epizódu Move Up už dnes o 20:30 na PLUS!