Zoznámte sa, toto je Lil´Phil: Mariah, Britney, Justin, robil som so všetkými!

Do semifinále prichádza šiesty porotca!

Lil´Phil je fantastický tanečník, ktorý má za sebou spoluprácu s mnohými veľkými menami: „Pracoval som pre Mariah Carey, Craiga Davida, robil som choreografiu pre Justina Timberlakea na song Summer Love, pracoval som pre Britney Spears, Outcast, Wu Tang Clan.“ Aj keď mnohí o ňom na Slovensku ešte nepočuli, už aj tu zapustil svoje pracovné korene: „Podieľal som sa na muzikáli Príbeh ulice s The Pastels.“

Aká je jeho úloha v tanečnej šou Move Up? Dnes večer sa z neho stane šiesty porotca. „Budem viesť boothcamp. Som na to ako stvorený, lebo viem z tanečníkov dostať všetko. Vyšťavím ich na maximum a vyberiem si toho najlepšieho.“ Lil´Phil povedie do finále ako mentor šiesteho finalistu, ktorý vzíde práve z jeho boothcampu.

Kritéria na neho však má vysoké, vedieť tancovať u neho nestačí. „Musí milovať tanec. Pretože dnes je hip hop taký populárny, tancovať chcú takmer všetci. Ale je vidieť rozdiel, keď to niekto robí z lásky a keď to je iba pre zábavu. Ja chcem vidieť skutočnú túžbu!“ Kto z našich semifinalistov ju v sebe skutočne má? Dozviete sa už dnes o 20:30 v Move Up na PLUS!