Naivný Finalista Iggyboy: Páčilo sa mu, že postúpil, nepáčilo, že ostatní vypadli!

Iggy venuje výhru rodičom a babke.

Lego si zo svojho gangu do finále mohol vybrať Dextera alebo Zuzku Hanusovú zo zamilovaného páriku, no nakoniec dal prednosť Igorovi „Iggyboyovi“ Kalistratovi. „Zvláda akrobaciu, powermoves aj footwork,“ vymenoval Lego dôvody, ktoré ho viedli k tomu, aby si za svojho finalistu vybral Iggyboya. Talentovaný tanečník má za sebou veľa úspechov – nielen výhry na súťažiach, ale aj účinkovanie v televíznych projektoch a v reklamách.

Iggyboy je jediný český tanečník, ktorý dokonca pochádza z Ruska, ktorý sa prebojoval až do finále. „Keď mi oznámil Lego, že postupujem, mal som zmiešané pocity. Jasné, že som bol šťastný, ale mám rád všetkých zo svojho gangu a nepáčilo sa mi, že nebudú pokračovať v súťaži,“ priznáva talentovaný b-boy, ktorý bojuje v šou nielen za seba, ale aj za svoju starú mamu.

„Babička ma zachránila pred mojimi rodičmi,“ pripomína svoj neľahký osud. „Podporuje ma vo všetkom, čo robím a chcel by som vyhrať práve pre ňu,“ dodáva. Určite by starej mame venoval niečo z peňažnej výhry, no zo všetkých cien, ktoré sú v súťaži, je pre neho zaujímavá iná: „Určite by som sa chcel ísť pozrieť do Los Angeles. Bola by to najlepšia možnosť, ako sa tam dostať. Tanečný camp tam musí byť brutálny.“

Veľké finále Move Up v piatok o 20:30 na PLUS! Ostatné epizódy nájdete v našom archíve!