Škandál, aký ešte Hollywood nezažil: Depp mal pod vplyvom drog biť a týrať svoju ženu!

Existujú aj fotky ako dôkaz.

Hollywoodskym párom v poslednej dobe šťastie akosi nepraje. Každý týždeň sa prezradí nejaké šokujúce tajomstvo, ktoré rozvíri stojaté vody šoubiznisu, no na najnovší škandál zatiaľ nič nemá. Postarali sa oň Johnny Depp a Amber Heard, ktorí žijú v manželstve len vyše roka. Blonďavá herečka požiadala koncom mája o rozvod a oficiálnym dôvodom boli neprekonateľné rozdiely. Zo skutočného dôvodu však mrazí. Amber obvinila miláčika žien a sexsymbol z domáceho násilia, na základe čoho mu súd uložil dočasný zákaz približovania sa. Podľa súdnej výpovede mal Depp svoju manželku sústavne psychicky a fyzicky týrať natoľko, že sa bála o svoj život. Žiadosť o rozvod mala Heard podať po tom, čo jej Johnny hodil do tváre mobilný telefón, v dôsledku čoho mala na tvári podliatiny. Na internete sa tiež objavili fotografie interiéru, ktorý mal zdemolovať práve počas tohto incidentu.

Hercove záchvaty hnevu a agresivity, paranoju a preludy mali zhoršovať drogy a litre alkoholu. Táto šialená kombinácia podľa slov herečky spôsobuje, že nerozozná skutočnosť od fantázie. Johnny sa v minulosti netajil tým, že inklinoval k omamným a psychotropných látkam. Otvorene priznal, že v priebehu hereckej kariéry prostredníctvom drog prekonával stres, problémy či zmeny v živote. Napriek tomu, že niekoľkokrát so zakázanými látkami prestal, stále sa k nim mal vracať.

Do kauzy sa zapojila aj bývalá Deppova manželka Vanessa Paradise. V rukou napísanom liste svojho ex obraňuje a všetky obvinenia označila ako výmysel. „Johnny Depp je otec mojich dvoch detí, je to citlivý, láskyplný a obľúbený človek. Myslím si, že aktuálne obvinenia sú ohavné. Za všetky roky, ktoré sme spolu prežili, mi nikdy fyzicky neublížil a všetky tieto obvinenia nesedia na človeka, s ktorým som 14 rokov žila,“ napísala Paradise. Ako sa táto kauza skončí, ukáže až čas. Isté je, že herec musí pre obvinenia vypovedať pred súdom 17. júna.

Johnny Depp je neriadená strela, búrlivák (možno aj násilník), ale hlavne fantastický a tvárny herec. Pozrite si ho v hlavnej úlohe vo filme Osamelý jazdec už dnes o 20:35 na PLUSke!

Autor: Lenka Filipová