oktagon header

Zápasníkom MMA môže byť každý, kto má cieľ: Medzi sebou majú aj hasiča!

Petr sa na Slovensko tešil.

Na 8 týždňov odišli od rodiny, aby dokázali, že ich úsilie, cvičenie a oddanosť MMA sa vyplatila. Všetci chcú vyhrať, no len jeden môže byť víťaz. Bojujú nielen každý sám za seba, ale aj za svoje krajiny. Vyčerpanosť, siahnutie si na dno svojich síl a možností, zúfalstvo, emócie, odhodlanosť, bojovnosť - všetko v jednom športe, v jednej reality šou Oktagon - Výzva. Už máme za sebou dva zápasy, ktoré zatiaľ vyhrali slovenskí zástupcovia. Dnes ich čaká ďalší súboj. 

Postupne vám predstavujeme každého zápasníka a jeden z nich sa na konci bude tešiť finančnej výhre a titulu šampióna MMA.

Petr Novák - 28-ročný hasič, ktorý sa MMA venuje hlavne kvôli zábave, cíti v tejto šou veľkú príležitosť. Neprezentuje sa tým, že chce v zápase ublížiť a nekričí žiadne vyhrážky. Navonok veľmi drsný chlap, no vnútri skrýva pohodového človeka, ktorý sa hlavne tešil na Slovákov a ako sa spolu zabavia. Počas poslednej hokejovej výzvy sa ukázal ako výborný korčuliar, ktorý má výborný balans. Uvidíme, ako úspešný bude v tejto šou.

​Milan Ďatelinka - mladík, ktorý má za sebou prvý úspešný súboj v tejto šou. Aj napriek jeho úzkej postave, čo často zavádza súpera, sa dokázal popasovať s českým zástupcom Jakubom Bělem a svoje miesto v semifinále už má. 

​Dokážu dnes svoje miesto vybojovať aj českí zástupcovia? Aký boj nás čaká sa dozviete už dnes o 22:25 na PLUSke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora