Oktagon VÝZVA MMA – Fodor Vs. Novák

Česi majú hlavu v smútku: Zápas opäť vyhral slovenský zástupca!

Zápas bol férový a nevyspytateľný.

Po slovenskej výhre ďalšej výzvy, ktorú si pre zápasníkov pripravil tím reality šou Oktagon – Výzva, sa tréner slovenských zápasníkov Ilja Škondrič a jeho asistent Robo Pukač museli rozhodnúť, koho postavia do ringu. Po dôkladnom zvažovaní sa do oktagonu nakoniec dostal 26-ročný bratislavský zápasník František Fodor, ktorý vyzval sympatického hasiča Petra Nováka. Ten je už štvornásobný majster ČR v zápasení.

Františka tréner upozorňoval najmä na to, že sa musí udržať na nohách, keďže Petrovi je bližší bol na zemi a ťažko by sa slovenský zástupca bránil. Prvé kolo mal vo svojej réžií Petr, ktorý držal Feriho na zemi. Už sa zdalo, že prvýkrát zažijeme v tejto šou české víťazstvo. No Petrovi v druhom kole dochádzal dych, čo František využil a zdolal svojho súpera.

Zápas to bol však napínavý a opäť sa ukázalo, že stačí jedna chyba, jeden moment a stav sa môže otočiť. V tomto športe nie je nič isté a keď ste v ringu musíte všetku silu, myšlienky a emócie sústrediť len v ňom. Viac o pocitoch zo zápasu sa dočítate tuSledujte posledný zápas pred semifinále už v pondelok o 22:35 na PLUSke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora