Súťaž s Tatranom Mafstory

Súťaž s vydavateľstvom TATRAN: Poďťe s nami na Zber kostí!

Vyhrajte atraktívnu knižnú novinku!

Svet fantasy si uzurpuje nový druh autoriek. A na ich čele stojí Samantha Shannonová, výnimočná mladá spisovateľka s veľkými ambíciami a neskutočnou fantáziou. Jej román Zber kostí v predstavuje podmanivú hrdinku – mladú ženu, ktorá sa učí ovládať svoju moc vo svete, v ktorom ju o všetko pripravili.

Píše sa rok 2059. Viacero významných svetových miest ovláda bezpečnostná mocnosť Scion. Paige Mahoneyová pracuje v zločineckom podsvetí Scionského Londýna ako súčasť tajnej bunky, známej pod menom Sedem pečatí. Má nezvyčajnú prácu: nabúrava sa do myslí iných ľudí a získava informácie. Jej život sa skomplikuje, keď ju chytia a uväznia.

Práve tento aktuálny titul vám ponúkame tento týždeň v deviatom kole súťaže s vydavateľstvom TATRAN. Ak ho chcete získať, stačí správne zodpovedať na súťažnú otázku, ktorá sa tento týždeň spája s kultovým seriálom z PLUS, Mafstory. Chceme vedieť: Ako sa volá rodinný mafiánsky klan zo seriálu Mafstory?

Odpovede posielajte spolu s vašimi kontaktnými údajmi (meno a adresa) na email sutaz@joj.sk. Do predmetu uveďte heslo TATRAN. Zapojiť sa môžete do konca tohto týždňa.