Najväčšie utrpenie každého chlapa: Reza išiel počas depilácie nôh vyskočiť z kože!

Aj Reza spoznal na vlastnej koži, čo je to poriadna bolesť. Takmer totiž vyskočil z kože počas toho, ako mu kozmetička pred zrakmi všetkých chalanov vydepilovala celú nohu voskom. A nebolo to vôbec príjemné. Za všetko môže jeho prehra v paddleboardovaní.

Na obrazovkách PLUSky vysielame každú sobotu večer novú barberskú šou z prostredia českých a slovenských holičov. Laky Royal a jeho barberi vás zavedú do neuveriteľného sveta novej vlny tohto remesla. Chalani už naplno zarezávajú v novej bratislavskej pobočke Laky Royal na Vajnorskej ulici. Ich šéf Laky vymýšľa neustále nové nápady, aby sa tak tím Laky Royal na míle odlíšil od svojej konkurencie široko-ďaleko. Vymýšľa tak neustále nové nápady, ktoré majú pomôcť nielen ich barbershopu, ale aj samotným zamestnancom. Práve preto im vymýšľa najrôznejšie aktivity od výmyslu sveta. Jednou z nich dnes bude súťaž v paddleboarde na Zlatých pieskoch v Bratislave.

Laky Royal - Reza Givili si počas depilácie vytrpel svoje Laky Royal - Reza Givili si počas depilácie vytrpel svoje Zdroj: TV JOJ

Rozdelia sa na dva tímy. Súťažiť proti sebe bude Laky s Balom proti Kristiánovi a Rezovi. Odmenou pre víťazov bola dobrá večera. Porazení však na druhej strane schytali depiláciu nohy voskom. Jedným z porazených sa napokon stal aj Reza, ktorý skončil v rukách skúsenej kozmetičky. Ten si napokon na vlastnej koži vyskúšal jednu z najnepríjemnejších bolestí, aké poznajú spravidla len ženy. Musel si totiž nechať vydepilovať celú nohu. A keďže je jeho telo chlpaté viac než dosť, poriadne pri tom trpel. Viac uvidíte vo videu HORE a dnes večer v barberskej šou Laky Royal. 

Sledujte barberskú šou Laky Royal dnes o 20:05 na PLUSke!​

Tagy: Reza Givili