Zvíťaziť s najlepším účesom nebude ľahké: Teraz sa ukáže, kto z koho!

V Laky Royal dnes pôjde do tuhého. Laky si pre svojich barberov prichystá veľkú súťaž, aby zistil, ktorý tím je v skutočnosti najlepší.

Na obrazovkách PLUSky vysielame každú sobotu večer barberskú šou z prostredia českých a slovenských holičov. Laky Royal a jeho barberi vás zavedú do neuveriteľného sveta novej vlny tohto remesla. Chalani už naplno zarezávajú v novej bratislavskej pobočke Laky Royal na Vajnorskej ulici. Ich šéf Laky vymýšľa neustále nové nápady, aby sa tak tím Laky Royal na míle odlíšil od svojej konkurencie široko-ďaleko. Dobré meno tohto nového salónu sa rozšírilo rýchlosťou blesku po celej Bratislave i okolí. Preto niet divu, že medzi klientmi barbershopu sú aj mnohé známe mená, ktoré si potrpia na tú najvyššiu kvalitu služieb.

Chalani budú súťažiť na čas o najlepší účes Chalani budú súťažiť na čas o najlepší účes Zdroj: TV JOJ

Aj preto si pre svojich barberov Laky vymýšľa neustále nové a nové nástrahy a stále sa snaží, aby sa zdokonaľovali. Najnovšie si pre nich prichystá súťaž, v ktorej nebudú víťaziť jednotlivci, ale tímy. Každý z jednotlivcov bude súťažiť v obmedzenom časovom limite o to, aby urobil čo najlepší účes. Následne dostane určitý počet bodov z desiatich. Tie sa sčítajú a zvíťazí jedno mužstvo. Dosiahnuť dokonalý účes pod stresom a v limitovanom čase však vôbec nebude jednoduché a už teraz vám vieme povedať, že Laky bude mať z výsledku hlavu v smútku. Ako to celé dopadne? Viac uvidíte vo videu HORE a dnes večer v Laky Royal na PLUSke!

Sledujte barberskú šou Laky Royal dnes o 20:05 na PLUSke!​