Attila Végh je hotový šoumen: Jeho spevácke číslo musíte vidieť a počuť!

V Laky Royal bude opäť veselo. Svoju ďalšiu tvár a veselú povahu ukáže aj fenomenály slovenský bojovník MMA Attila Végh. Jeho spevácky výkon rozhodne musíte vidieť.

Na obrazovkách PLUSky vysielame každú sobotu večer barberskú šou z prostredia českých a slovenských holičov. Laky Royal a jeho barberi vás zavedú do neuveriteľného sveta novej vlny tohto remesla. Chalani už naplno zarezávajú v novej bratislavskej pobočke Laky Royal na Vajnorskej ulici. Ich šéf Laky vymýšľa neustále nové nápady, aby sa tak tím Laky Royal na míle odlíšil od svojej konkurencie široko-ďaleko. Dobré meno tohto nového salónu sa rozšírilo rýchlosťou blesku po celej Bratislave i okolí. Preto niet divu, že medzi klientmi barbershopu sú aj mnohé známe mená, ktoré si potrpia na tú najvyššiu kvalitu služieb.

Attila Végh ako spevák Attila Végh ako spevák Zdroj: TV JOJ

​​Už dnes večer tak napríklad zavíta do Laky Royal fenomenálny slovenský  bojovník MMA Attila Végh. Medzi partiu šikovných chalanov okamžite zapadne. Laky mu dokonca vymyslí nový imidž - prefarbí mu vlasy nablond. A kedže Reza je známy tým, že počas celých dní v barbershope spieva, tak sa k nemu spontánne pridal s uterákom v ruke aj Attila. Vznikol tak hotový koncert. Kto by to bol na tohto šampióna povedal, že má aj takýto spevácky talent? Viac uvidíte vo videu HORE a dnes večer v Laky Royal na PLUSke!

Sledujte barberskú šou Laky Royal dnes o 20:05 na PLUSke!​