Reza poriadne zavaril Lakymu: Ohrozil účasť v prestížnej súťaži pre jeho zlomenú ruku!

V Laky Royal sa všetci chystali na prestížnu barberskú súťaž v Brne. Všetko však narušil Reza, ktorý si tesne pred ňou zlomil pri boxe ruku. Laky tak zvažuje, že účasť v súťaži nadobro zruší. Existuje však predsa len ešte jedno riešenie.

Na obrazovkách PLUSky vysielame každú sobotu večer barberskú šou z prostredia českých a slovenských holičov. Laky Royal a jeho barberi vás zavedú do neuveriteľného sveta novej vlny tohto remesla. Chalani už naplno zarezávajú v novej bratislavskej pobočke Laky Royal na Vajnorskej ulici. Ich šéf Laky vymýšľa neustále nové nápady, aby sa tak tím Laky Royal na míle odlíšil od svojej konkurencie široko-ďaleko. Dobré meno tohto nového salónu sa rozšírilo rýchlosťou blesku po celej Bratislave i okolí. Preto niet divu, že medzi klientmi barbershopu sú aj mnohé známe mená, ktoré si potrpia na tú najvyššiu kvalitu služieb.

Laky Royal - Reza Laky Royal - Reza Zdroj: TV JOJ

​Najnovšie sa Laky pripravoval na veľkú súťaž Barber Battle v Brne, na ktorú sa mali vybrať spolu s ním všetci chalani. Keď mu však nečakane Reza poslal fotku s obviazanou zlomenou rukou, hneď mu bolo jasné, že súťaž je ohrozená. Zvažoval, že účasť napokon bude musieť zrušiť. Kris mu však v poslednej chvíli navrhol, aby zobral ako náhradníčku Didu, ktorá je síce nováčik, no odvaha jej rozhodne nechýba.

Laky bol voči tomuto výberu skeptický, keďže vedel, že Didiana nemá stále dostatok skúseností a navyše by zrejme mala problém aj s freestylom. Napokon teda zvážil všetky možnosti a rozhodol sa, že radšej ako úplne zrušiť účasť Laky Royal v súťaži predsa len dá šancu nováčkovi. Zachráni napokon Didiana Laky Royal v prestížnej súťaži? 

Sledujte barberskú šou Laky Royal dnes o 20:05 na PLUSke!​